top of page

Fotografiranje hrane

Zakaj sem se odločila za fotografiranje hrane (food photography)

V prvi vrsti sem zmeraj bila ustvarjalka receptov za sladice. Fotografija je bila zame postranskega pomena, važno je bilo, da ima vsak recept tudi sliko. Sčasoma sem preizkusila nova ozadja za fotografiranje. Rezultat je bil neverjetno boljši. Postopoma sem iskala navdih na Pinterestu in pridobila prve kose profesionalne fotografske opreme. 

Kmalu sem ugotovila, da neizmerno uživam tudi v fotografiranju sladic in da se želim s fotografiranjem hrane ukvarjati profesionalno. Food photography je izjemno raznoliko področje, kjer resnično uživam, ko odkrivam nove kompozicije, kombiniram barve in preizkušam različne sloge ter ustvarjam sezoni primerno vzdušje.

Kako lahko sodelujemo?

DSC_1067.JPG

1

Fotografiranje za restavracije in kavarne

Predstavimo vašo ponudbo jedi in pijač v najboljši luči. Pritegnite nove goste z impresivnimi fotografijami na spletni strani, v meniju ali na družbenih omrežjih.

2

Fotografija produktov

Fotografiranje vašega izdelka v stilu, ki vam najbolj odgovarja. Privabite potencialne kupce in delujte profesionalno s fotografijami na vaši spletni strani ali družbenih omrežjih.

3

Fotografiranje za knjigo

Z veseljem sodelujem z vašo revijo ali vam pomagam s profesionalnimi fotografijami, če izdajate kuharsko knjigo. Osredotočite se le na vsebino, fotografije prepustite meni.

Več o meni

Food photography je specifično področje fotografije, kjer je v ospredju hrana. Dober fotograf hrane zna narediti takšno fotografijo, ob kateri se ti kar pocedijo sline. Profesionalno fotografiranje hrane je nepogrešljivo za vse restavracije, slaščičarne in kavarne, poleg tega pa nudi tudi čudovito predstavitev s hrano povezanih izdelkov, ki te takoj pritegnejo k nakupu. 

bottom of page