top of page

Fotografiranje hrane

Fotografiranje hrane je pomemben del ustvarjanja bloga z recepti. Ravno fotografija je tista, ki te najpogosteje pritegne, da klikneš na recept in ga tudi preizkusiš. Pomembno je, da vsaka sladica in druga hrana izpade slastno in mamljivo. Oglej si moje zbirke najljubših fotografij sladic z bloga (klik na posamezno sliko).

Kako sem se zaljubila v fotografiranje hrane (food photography)

V prvi vrsti sem zmeraj bila ustvarjalka receptov za sladice. Fotografija je bila zame postranskega pomena, važno je bilo, da ima vsak recept tudi sliko. Sčasoma sem preizkusila nova ozadja za fotografiranje. Rezultat je bil neverjetno boljši. Postopoma sem iskala navdih na Pinterestu in pridobila prve kose profesionalne fotografske opreme. 

Kmalu sem ugotovila, da neizmerno uživam tudi v fotografiranju sladic in da se želim s fotografiranjem hrane ukvarjati profesionalno. Food photography je izjemno raznoliko področje, kjer resnično uživam, ko odkrivam nove kompozicije, kombiniram barve in preizkušam različne sloge ter ustvarjam sezoni primerno vzdušje.

DSC-0936.JPG

Naroči fotografiranje hrane!

Si želiš tudi ti takšnih fotografij svojih sladic ali druge hrane? Izpolni ta obrazec za več informacij! Cena fotografiranja hrane je odvisna od več dejavnikov, zato se vsaki stranki posvetim posebej.

Hvala za povpraševanje!

Zakaj izbrati fotografiranje hrane

Food photography je specifično področje fotografije, kjer je v ospredju hrana. Dober fotograf hrane zna narediti takšno fotografijo, ob kateri se ti kar pocedijo sline. Profesionalno fotografiranje hrane je nepogrešljivo za vse restavracije, slaščičarne in kavarne, poleg tega pa nudi tudi čudovito predstavitev s hrano povezanih izdelkov, ki te takoj pritegnejo k nakupu.

bottom of page