top of page
DSC_1067.JPG

Fotografiranje produktov

Skupaj predstavimo vaše izdelke, da bodo kar zasijali. Pripravimo lahko fotografije za spletno trgovino ali za estetsko predstavitev na spletni strani in družbenih omrežjih. Fotografiram pa tudi za plakate, kataloge in podobna mesta za oglaševanje.

Photo_0121.jpg

Fotografiranje produktov, povezanih s hrano 

Ker je fotografija hrane moje najljubše področje, izjemno rada fotografiram vse s tem povezane produkte: čokolado, marmelade, domače izdelke in podobno. Skrbim, da so fotografije dinamične in privlačne za kupca. Kdo si ne bi privoščil krasne ročno izdelane čokolade na sosednji fotki?

Ustvarjanje receptov

Z vašimi izdelki lahko pripravim slasten recept, ki ga delite s svojimi sledilci ali obiskovalci spletne strani. Možno je pripraviti tudi video vsebino za recept.

DSC_1161.jpeg
fotografiranje pijac

Fotografiranje pijač

Fotografiranje pijač je zmeraj zabavno, naj gre za elegantne fotografije vina ali pa igrive fotografije sokov in alkoholnih pijač - ujamemo lahko celo posamezno kapljico!

Ali vaš produkt ni hrana?

Ni problema! Fotografija hrane in produktov sta si zelo blizu, zato brez težav katerikoli vaš izdelek primerno stiliram v želeni sceni in pripravim fotografije, na katerih bo zažarel.

DSC_1067.JPG

Sodelujmo.

Jasna Verčko s.p.

Bratonci 144, 9231 Beltinci

+386 41 561 535

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page