top of page
DSC-0137.JPG

Sodelovanje

Znamka Bake Something Different sodeluje tudi s podjetji, in sicer ponuja predvsem oglaševalske in fotografske storitve. Oglejte si pestro ponudbo storitev za podjetja. Vesela bom vašega sodelovanja!

DSC-0023.JPG

Profesionalno fotografiranje hrane in produktov.

Mamljive fotografije hrane in pijače za restavracije, hotele in kavarne. Fotografiram pa tudi produkte za večja in manjša podjetja. Preberite več tukaj.

Cena fotografiranja hrane je individualna in odvisna od zahtevnosti ter vsebine.

DSC_0952.JPG

Priprava receptov.

Po vaših željah ustvarim kreativen in slasten recept. Pri tem lahko uporabim vaše izdelke - sestavine ali pripomočke. Skupaj kreirajmo recept, v katerem vaše sestavine kar zažarijo!

DSC_0542.JPG

Oglaševanje na blogu.

Svoj izdelek lahko predstavite moji publiki - idealno za vsak produkt, povezan s peko, saj boste takoj naleteli na nove stranke. Predstavljen je lahko na blogu pod receptom ali na družbenih omrežjih.

DSC-0150_edited.jpg

Nagradne igre.

Z vašimi izdelki lahko organiziram nagradno igro na družbenih omrežjih profila Bake Something Different. Še en način, kako zgraditi prepoznavnost vaše znamke!

DSC_0705.JPG

Ustvarjanje vsebin.

Priprava raznolikih vsebin, povezanih s peko in fotografijo za vaša družbena omrežja. Poskrbite, da vas bodo radi gledali in brali.

DSC-1011.jpg

Prodaja knjige.

Zainteresirana sem tudi za prodajo knjige Speci nekaj drugačnega na drugih fizičnih ali spletnih kanalih. Skupaj se dogovorimo o tehničnih podrobnostih preko e-maila.

Z vami sem

Jasna Verčko

Uživam v fotografiji. Fotografija hrane mi predstavlja prostor sprostitve, ob ustvarjanju pa večkrat pozabim na čas. Poleg fotografije je moj najljubši hobi peka, pred kratkim je izšla moja prva kuharska knjiga.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
DSC_8735.jpg

Sodelujmo!

Na strani Kontakt (klik tukaj) lahko pridobite informacije o mojem podjetju in me kontaktirate, jaz pa vam posredujem cenik storitev ali ponudbo.

Vsakega povpraševanja bom zelo vesela. 

bottom of page