top of page

Fotografiranje hrane

Zakaj fotografiranje hrane (food photography)

Food photography je specifično področje fotografije, kjer je v ospredju hrana. Dober fotograf hrane zna narediti takšno fotografijo, ob kateri se ti kar pocedijo sline. Profesionalno fotografiranje hrane je nepogrešljivo za vse restavracije, slaščičarne in kavarne, poleg tega pa nudi tudi čudovito predstavitev s hrano povezanih izdelkov, ki te lažje pritegnejo k nakupu. 

Fotografiranje hrane je v pomoč restavracijam, ki na ta način vabljivo predstavijo svoj menu, bodisi natisnjen ali na spletu. Profesionalne fotografije na spletni strani gradijo zaupanje v znamko ali restavracijo. Fotografije izdelkov so izjemno pomembne za spletne trgovine, tako podjetja kot restavracije pa potrebujejo tudi lepo urejena družbena omrežja s primernimi fotografijami.

Kako lahko sodelujemo?

DSC_1067.JPG

1

Fotografiranje za restavracije in kavarne

Predstavimo vašo ponudbo jedi in pijač v najboljši luči. Pritegnite nove goste z impresivnimi fotografijami na spletni strani, v meniju ali na družbenih omrežjih.

2

Fotografija produktov

Fotografiranje vašega izdelka v stilu, ki vam najbolj odgovarja. Privabite potencialne kupce in delujte profesionalno s fotografijami na vaši spletni strani ali družbenih omrežjih.

3

Fotografiranje za knjigo

Z veseljem sodelujem z vašo revijo ali vam pomagam s profesionalnimi fotografijami, če izdajate kuharsko knjigo. Osredotočite se le na vsebino, fotografije prepustite meni.

Več o meni - Jasna Verčko

Po izobrazbi sem magistrica psihologije. Sprva sem fotografirala le zase in za svoj blog s sladicami, kmalu pa sem investirala v prve kose profesionalne fotografske opreme. Po dolgih urah učenja o food photography in vaje sem hitro ugotovila, da se želim za polni delovni čas ukvarjati s fotografijo hrane in ustvarjanjem receptov. V svojem delu neizmerno uživam, hkrati pa mi omogoča fleksibilno preživljanje časa v studiu, na terenu in s svojo družino.

Trenutno uspešno sodelujemo z znamkami (Teta Frida, Beyond Mura Distillery, Coffeetissimo ...) in restavracijami (Gostilna Amadeus, Gostilna Zorko, Burger House ...). Odprta sem za vse nadaljnje projekte, povezane s fotografiranjem hrane, pijače in s tem povezanih izdelkov. Dosegljiva sem povsod po Sloveniji, pa tudi v sosednjih državah Avstriji, na Hrvaškem in na Madžarskem.

bottom of page