top of page

Fotografiranje za kuharske knjige in revije

Odločitev za izdajo kuharske knjige je nadvse pogumna. Kot nekdo, ki ima izkušnje z izdajo knjige z recepti (oglej si jo s klikom na spodnji gumb), ti lahko zaupam, da je proces sicer dolgotrajen, a na koncu nadvse nagrajujoč. Vendar ti kot ustvarjalki/ustvarjalcu receptov ni treba biti dober fotograf. Posveti se ustvarjanju kakovostnih receptov, fotografije pa prepusti meni.

Z veseljem pa fotografiram tudi za kulinarične revije in zanje ustvarjam recepte za sladice.

knjiga z recepti za tortice
DSC_0928.JPG
DSC_0943.JPG
IMG_8049.JPG
DSC_0809-2.jpg

Z veseljem fotografiram za tvojo kuharsko knjigo.

Ti je všeč stil mojih fotografij? Fotografije receptov v knjigi so še posebej nujne, saj bralcu povedo zgodbo tudi brez besed. Katere sestavine sestavljajo tvojo jed, kakšen je postopek priprave in kako naj jed na koncu izgleda? Bralci moje knjige pa včasih povedo tudi, da jim je pri knjigi še posebej všeč to, da lahko vsako sladico vidijo tudi na fotografiji. To jim še posebej olajša postopek priprave.

 

Ker je izdaja knjige izjemno dolg proces, je potrebno, da si vsi sodelujoči zaupamo in se dobro poznamo. Le tako bomo namreč ustvarili izdelek, ki jo na koncu privlačen in estetski. Pomembno pa je tudi, da si z rezultatom zadovoljna/zadovoljen ti, avtor/ica! 

Če te sodelovanje z mano zanima, bom vesela, če se mi oglasiš preko e-maila jasna@bake-something-different.com in se dogovoriva za spoznavni sestanek (ni nujno v živo). 

Sodelovanje z revijami

Ustvarjanje receptov in fotografija hrane.

Odprta sem za sodelovanje s kulinaričnimi in drugimi revijami ter mediji. Pri tem lahko posebej za vas pripravim recepte s fotografijami ali pa samo fotografiram jedi vaših avtorjev. Moji recepti so bili objavljeni v marčevski številki revije Dober tek - recepti in v nekaterih spletnih medijih - preberite več s klikom na spodnji gumb.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_7832.jpg
bottom of page