top of page
knjiga z recepti za tortice

Speci nekaj drugačnega

Izšla je moja prva knjiga z recepti za sladice!

DSC_0939.JPG

O knjigi Speci nekaj drugačnega

Kuharska knjiga ti na več kot 170 straneh ponuja skoraj 60 receptov za sladice, ki so nekaj posebnega, hkrati pa so dovolj enostavne za vsakogar. Pripravi nekaj drugačnega, a na preprost način in s sestavinami, ki jih imaš skoraj zagotovo doma. Vsi recepti so preverjeni in opremljeni z lastnimi fotografijami avtorice. Razdeljeni so v sklope za torte, pecivo in rezine, kolače, pite ter praznično pecivo (za božič, veliko noč, valentinovo in noč čarovnic). 

V njej te čaka tudi posebno poglavje s preverjenimi domačimi nasveti, kako pripraviti sladico kar najboljše: kako speči puhast in sočen biskvit, pripraviti popoln sneg ali dovolj trdno kremo za torte. V knjigi najdeš tudi prostor za lastne ideje in recepte.

Zakaj izbrati knjigo Speci nekaj drugačnega?

Najbolj priljubljeni recepti v knjigi

DSC_0417.jpg

Naročilo knjige 

Naročeni artikli
Način plačila

Naročilo sprejeto.

Ob izpolnitvi naročilnice boste ob izbiri plačila z nakazilom na TRR na naveden e-mail prejeli ponudbo za knjigo s predračunom. Po prejemu plačila lahko knjigo na svoj domači naslov pričakujete v 2-4 delovnih dneh.

Knjigo je možno plačati tudi po povzetju, in sicer jo lahko pričakujete v 2-4 dneh. V tem primeru dobite na email potrdilo o naročilu, plačan račun pa prejmete po e-mailu po plačilu knjige. Paket bo poslan preko GLS. 

Redna cena knjige je 27,90€. Skupaj z vsakim naročilom kupec plača tudi stroške pošiljanja, in sicer 4,10 € za naročilo knjige s plačilom po predračunu oz. 4,60€ za plačilo po povzetju.

Knjigo lahko naročite tudi tako:

- na e-mailu jasna@bake-something-different.com

- s klicem na telefonsko številko 041 561 535.

O avtorici

Jasna Verčko

Sem strastna ljubiteljica peke že od malih nog, navdušenka nad fotografijo hrane, mama dojenčici Juliji in žena možu Juretu. Najraje ustvarjam jesenske in praznične sladke dobrote, za rojstni dan pa najbližje vselej razveselim s čisto posebno rojstnodnevno torto. 

Knjiga Speci nekaj drugačnega je moja prva knjiga z recepti in uresničitev dolgoletnih sanj, saj je v celoti moje delo, tako recepti kot tudi fotografije.

Vabim te, da jo prelistamo skupaj - skoči na moj Instagram spodaj.

DSC_8648.jpg
DSC_0329.JPG
Malo prej prišla domov, iz službe, vmes še skočila do paketomata, ker sem vedela, da me čaka knjiga.
In sedaj, ob pol dveh zjutraj, listam po njej.
Knjiga je prečudovita.

Karmen

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj vse knjiga vsebuje?

Kuharska knjiga Speci nekaj drugačnega vsebuje 174 strani in skoraj 60 receptov, ki so razdeljeni v poglavja za Torte, Pecivo in rezine, Pite, Kolače in Praznične recepte. V njej najdeš tudi poglavje z nasveti, kako si olajšati pripravo sladic in katere nasvete upoštevati. Zadnje strani pa so namenjene lastnim idejam, receptom in razmišljanju o najljubših sladicah ter tistih, ki se jih želiš naučiti pripraviti.

Kdaj lahko knjigo naročim in kakšna je cena?

Knjigo lahko naročiš vsak dan, od 0:00 do 24:00 ure, v roku enega delovnega dne pa prejmeš potrdilo o naročilu in/ali predračun. Knjiga se do 10. maja prodaja po enotni ceni, to je 27,90 € in stroški poštnine (4,10 € - plačilo po predračunu oz. 4,60 € - plačilo po povzetju).

Kakšen je izgled knjige?

Knjiga ima trdo vezavo in 174 strani. Natisnjena je na gladki papir. Meri 20 x 28 cm. Prejmeš jo zapakirano v posebej zanjo narejeni škatli. 

Kako poteka dostava?

Pakete dostavljamo preko podjetja GLS d. o. o. Paket pripravimo še isti dan, ko prejmemo plačilo predračuna oz. naročilo knjige s plačilom po povzetju in ga predamo dostavljalcu. Ta ga bo dostavil na naslov, ki ste ga navedli v naročilnici oz. v opombah, če pošiljate knjigo nekomu drugemu. Ko pripravimo paket, dobite na naveden e-mail naslov obvestilo o dostavi, ki jo lahko prilagodite (preusmerite paket v paketomat ali na drugo prevzemno mesto, spremenite datum dostave ipd., v kolikor vam določen datum ali ura ne ustrezata). 

Knjigo želim podariti in dostaviti na drug naslov. Ali lahko to storim?

Seveda. Želje zapišite pod opombe v naročilnici. Ob pošiljanju potrditve naročila in predračuna bomo podatke še enkrat skupaj preverili. 

Nisem prepričan/a, če je bilo naročilo oddano pravilno. Kaj naj naredim?

Ob pravilno izpolnjeni naročilnici dobiš na e-mail naslov predračun in/ali potrdilo v roku enega delovnega dne. Če kateri od podatkov ni jasen, te bomo v vsakem primeru kontaktirali v roku enega dne. V kolikor ne dobiš nobene povratne informacije, pa lahko kontaktiraš avtorico na e-mail jasna@bake-something-different.com ali jasna.vercko@gmail.com.

Vse kontakte in podatke o podjetju pa najdeš tukaj

bottom of page